تحصیلات
مهندسی مکاترونیک - کارشناسی ارشد
بهمن 1395 - بهمن 1397دوره های آموزشی
بازرسی و ایمنی در صنعت آسانسور و پله برقی
مرداد 1394PLC
مرداد 1394Robotic
مرداد 1394matlab
مرداد 1394مقالات و کتب منتشره
ﺳﺎﺧﺖ ﺻﻔﺤﻪ ﻟﻤﺴﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﯿﺸﻪ ﻣﺎت و ﺗﮏ دورﺑﯿﻦ
آبان 1397امروزه صفحات لمسی کاربردهای فراوانی در ایجاد رابط کاربری بین انسان و ماشین دارند. صفحات لمسی موجود اکثرا برا پایه خاصیت خازنی بوده و در مواردی هم از شبکه فرستده و گیرنده مادون قرمز استفاده شده است. که هیچ یک از این دو نوع به علت وجود قطعات الکترونیکی و تماس مستقیم آنها با دست انسان برای محیط های مرطوب و یا آلوده مناسب نیستند صفحه لمسی پیشنهادی ما به علت اینکه محیط قرار گرفتن قطعات و محیط قرار گرفتن کاربر با استفاده از یک شیشه از هم جدا شده اند می تواند برای محیط های مرطوب و آلوده مناسب باشد و از آنجایی که از دوربین استفاده می شود مسئله کم شدن حساسیت و استهلاک مانند صفحات لمسی خازنی مطرح نیست. صفحه لمسی پیشنهادی ما متشکل از یک دوربین در داخل یک جعبه می باشد که بر روی آن یک صفحه ی شیشه ای مات قرار گرفته است. کاربر وقتی صفحه را لمس می کند حرکت انگشتان او توسط دوربین تشخیص داده شده نسبت به حرکت انگشتان، مختصات مناسب اشاره گر، برای رایانه یا هر سیستمی که صفحه لمسی به آن متصل می شود ارسال می گردد که ترکیب دوربین و شیشه مات برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفته است. مهمترین مزیت این ساختار مناسب بودن برای محیط های آلوده و حفظ حساسیت صفحه لمسی با گذشت زمان است.
حدف سسنسور های حرکتی و روشنایی با استفاده از تصاویر دوربین cctv
بهمن 1397در این مقاله با استفاده از الگوریتم پردازش تصویر، یک سیستم برای کنترل چراغ های یک محوطه و همچنین برای کنترل امنیتی محیط ارائه شده است. هدف این پژوهش ارائه روشی برای کاهش هزینه و صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین افزایش ایمنی محیط تنها با استفاده از یک دوربین می باشد. در موارد مشابه معمولا از سنسورهای تشخیص حرکت و تایمر برای کنترل روشنایی محیط و تشخیص حضور انسان استفاده شده است، به طوری که برای هر ناحیه یک سنسور در نظر گرفته شده و تمام این سنسورها به طور مجزا از هم عمل می کنند. در سیستم پیشنهادی ما به جای استفاده از چندین سنسور از یک دوربین مشرف به محوطه استفاده شده و تمام واحدهای روشنایی از یک مرکز کنترل هوشمند فرمان گرفته و در هر لحظه امکان خاموش و روشن کردن هر ناحیه وجود دارد، که این توانایی باعث حذف تایمر و در نتیجه صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد. همچنین اگر سیستم در حالت کنترل امنیتی محیط باشد با تشخیص حرکت هشدار لازم را برای کاربر ارسال می کند. این سیستم برای امنیت خانه و ادارات و همچنین برای کاهش مصرف برق، قابل استفاده می باشد
ارائه ترکیب جدید سنسورها درخانه هوشمند برای تنظیم روشنایی
خرداد 1396مادراین مقاله بااستفاده از ترکیب سنسورهای MLX90614که یک سسنسور تشخیص دمای بدن بدون تماس و سنسورECW1JB24 که یک encoder و سنسور KY_037برای تشخیص صداوسنسورPIRD2038برای تشخیص حضورفردوTSLها که سنسورهای میزان شدت تابش نورمی باشند برای محیط داخل وبیرون خانه و RIDLER megnet که سنسور مغناطیسی برای تنظیم پرده های خانه هستند سعی درتنظیم میزان روشنایی باقابلیت کنترل ازراه دور در یک خانه هوشمند را داریم.نوآوری بکار رفته دراین مقاله ایجادترکیب جدیدی ازسنسورها برای کنترل روشنایی خانه هوشمند میباشد.روش مایکسوکردن کاربرد سنسورهای درروشنایی منزل است ،هدف نیز کنترل میزان روشنایی و بهینه سازی مصرف انرژی خواهد بود وهمچنین مزیت این روش نسبت به سایرروش ها بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین قابلیت کنترل ازراه دور روشنایی قسمتهای اصلی منزل و کنترل میزان روشنایی منزل میباشد.
اندازه گیری سطح بدون محدودیت رنگ به کمک الگوریتم هوش مصنوعی و پردازش تصویر با استفاده از تک دوربین و
فروردین 1398در این مقاله، با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی و پردازش تصویر سعی به اندازه گیری مساحت سطح اجسام، به کمک تک دوربین شده است، هدف این است که اندازه گیری صورت گرفته مستقل از رنگ و ضخامت اجسام باشد. در نمونه های مشابه بعلت فاصله سنسورها از هم، اندازه گیری با دقت نسبتا پایینی انجام می شود و برای اندازه گیری اجسام نازک و ضخیم، دو دستگاه ارائه شده است. برای افزایش دقت سنجش سطح جسم از دوربین استفاده است به این ترتیب که هر پیکسل تصویر، تبدیل به یک سنسور شده و دقت را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد که از این روش برای اولین بار است که استفاده میشود. یکی از نکات مهم در دستگاه هایی که از فناوری پردازش تصویر استفاده می کنند بحث نور محیط است، در روش های متداول محیط را ایزوله می کنند یا نور محیط را به حدی افزایش می دهند که منابع نوری مزاحم را بی تاثیر دراین مقاله برای کم کردن تاثیر نورهای اطراف از یک سطح نوری استفاده کرده تا بجای تابش نور از طرفین، نور از زیر تابانده شود که جسم روی میز در تصویر به رنگ تقریبا سیاه در بیاید.
سوابق کاری
پژوهشگر پروژه ای
بهمن 1395 - تاکنونتخمین عمق تصویر از روی تصاویر دریافتی از تک دوربین با استفاده از یادگیری عمیق
طراحی مکانیزم واسط انعطاف پذیر برای تبدیل گریپر صنعتی به سیستم مناسب برای کاربردهای پزشکی
تشخیص تومور مغزی با استفاده از تصاویر ام آر آی و سی تی اسکن تبدیل فوریه و شبکه عصبی
ردیابی خودکار جسم متحرک با استفاده از بینایی ماشین تکدوربینه توسط کوادکوپتر AR.Drone